Barista Training – Mauro

BECOME A BARISTA

Brand je eigen koffie!

Ben je een enthousiaste hobbyist en wil je thuis meer uit je eigen machine halen? Of ben je gewoon gewoon geinteresseerd in koffie en ben je op zoek naar een leuke uitje met je familie of vrienden? Deze barista training is voor iedereen geschikt.

In deze workshop brand je je eigen koffie, leer je hoe je een lekker bakkie zet en experimenteert daarna met latte art. Dit zijn een paar onderdelen uit de workshop:

  • Ontdek hoe koffie wordt verbouwd
  • Brand je eigen koffie!
  • Leer de fijne kneepjes van de espresso machine
  • Koffie proeven doe je zo: sluuurpp
  • Maak de beste latte art
V60

DE WORKSHOP

In de workshop nemen we je mee op reis in het hele process van crop to cup. Je krijgt expert inzichten van onze head barista en leert over zijn tips en tricks rondom de espresso machine om een kick-ass espresso te zetten. Aan het einde weet je hoe je melk moet op schuimen en kan je hartvormige latte art maken, of een zwaan als je een hele snelle leerling bent!

Skill level: beginner to expert
Personen: 4 max.
Tijd: 3 uur
Prijs: €80,- pp

Moyee office
Barista mauro

BY COFFEE MASTER - MAURO SWIECZAK

Wij brengen niet zo maar een barista! Deze legende maakt van koffie zetten een kunst vorm en wordt ook wel Mauchelangelo genoemd. Van crop to cup, Mauro weet je er meer over te vertellen. Over de jaren heeft Mauro meer dan 80 prijzen gewonnen, over de hele wereld.

Vrijdag 5 Maart staat de beste man klaar om zijn kennis te delen met jou!

MELD JE AAN!

Vul hieronder je gegevens in en laat weten welke datum jullie goed uitkomt. Dan gaan wij met Mauro kijken wanneer de training kan plaatsvinden!