Knappe Koppen Pitch Competition

Pitching for Impact

Moyee Coffee x KnappeKoppen

het stemmen en uploaden is gestopt
we gaan nu de finalisten uitnodigen

Bedenk een idee dat bijdraagt aan een betere wereld, maak een video pitch van 1 minuut en win €1000,-!

Samen met KnappeKoppen daagt Moyee Coffee jou uit om een idee te bedenken dat bijdraagt aan een betere wereld! 

Upload een video pitch van maximaal 1 minuut. De 4 inzendingen met de meeste stemmen zullen 7 mei tegenover elkaar staan op het Moyee Coffee hoofdkantoor en tegen elkaar pitchen. De winnaar krijgt €1000,-! 

Moyee strijdt voor een eerlijke verdeling van koffieketen, ze branden en verpakken de koffie in het land van herkomst en betalen de boer een eerlijke prijs. Hierdoor draagt Moyee zijn steentje bij aan een betere wereld. De drijfveer is radicale impact maken, deze mindset moedigen we dan ook graag aan! Daarom reikt Moyee €1.000,- uit aan het idee dat echte impact kan maken. Jij kan van 6 tot 26 april jouw idee insturen!

Heb jij een goed idee om impact te maken? Maak een pitch van 1 minuut en upload jouw video hier! 

HOE DOE JE MEE?

Boontje bean

PITCH

De pitch moet bijdragen aan een betere wereld. Dit kan zijn in de vorm van een creatief bedrijf, actie of sociaal initiatief.

Boontje bean

UPLOAD

Upload hieronder jouw video pitch van maximaal 1 minuut.

Boontje bean

WIN

Zorg dat jouw pitch de meeste stemmen krijgt en win €1000 euro! 

MOYEE en KNAPPEKOPPEN?

Met deze pitch competitie proberen we jou te inspireren op het gebied van duurzaam ondernemen. Juist door jullie actief te betrekken in deze challenge om duurzame ideeën te bedenken.

KnappeKoppen en Moyee staan beide voor positieve ontwikkeling en zijn maatschappelijk bewust. Waar de een zich meer inzet voor studenten in Nederland, strijdt de ander voor eerlijke kansen onder boeren in Afrika. Met deze challenge bundelen we onze krachten en vormen we een mooi voorbeeld om zoveel mogelijk studenten te stimuleren om ook duurzaam te ondernemen!

moyee black logo
knappeKoppen