Partner sign up

Moyee partner worden?

Partners

Na vele succesvolle partnerships zijn we altijd nog op zoek om samen te werken met nieuwe bedrijven. Bij Moyee geven wij enorm veel om onze community, deze willen we blijven belonen en uitbreiden. Stuur daarom een mail met jouw bedrijf of event voor een partnership!

Partnerships

mind your step

Moyee bier in samenwerking met Uiltje brouwerij.

De koffie bonen maken een sterke, Imperial Stout. Het alcoholpercentage is iets om rekening mee te houden… Met 14%  gaat deze gemakkelijker naar beneden dan je bij kunt houden.

Drink, Shit, Clean, Repeat

Thuiswerk pakket met Happy Soap, Sanitien, The Good Roll en Frank about Tea.

Met de alles-wat-erin-komt-moet-er-ook-nog-uit-box ben je twee weken voorzien van alle benodigdheden om mean & clean te blijven achter je geïmproviseerde bureautje en dat voor maar 18 euro. Gevuld met impact-focused producten kun je hier ook nog karma punten mee scoren.

Thuiswerk partner box

Bakkie pleur koffie likeur

Moyee werkt samen met Dik&Schil om de koffie likeur te maken. Dik&Schil haalt de koffiedik op van horeca zaken waar Moyee geschonken wordt om de likeur te maken.

De likeur heeft een volle smaak van koffie en een hint van noten. Een vleugje citrus en vanille maken de likeur zacht en doordrinkbaar. Je proeft ook een klein vleugje sinaasappel. Er zit namelijk ook een beetje sinaasappelschil toegevoegd van schillen die overblijven bij het persen van verse jus.

Difference trui

Win actie met Jane Goodall NL.

Samen met Jane Goodall NL werken we in landen zoals Oeganda om impact te maken. We zijn trots dat Jane Goodall NL nu ook Moyee drink. Daarom hebben we een win actie gedaan met de 100% bio trui met de quote van Jane:

“What you do makes a difference and you have to decide what kind of difference you want to make.”

Partnership aanvragen

Vul onderstaand formulier in, dan komen we graag bij je terug om een mogelijke partnership te bespreken!