Zakelijk

MOYEE COFFEE MET JOUW COLLEGA'S

FairChain koffie op kantoor? Dat kan! En het is nog makkelijk ook. Doe met je kantoor mee aan de koffie-revolutie. Jouw kantoor kan échte impact maken. Je hoeft hier alleen maar goede koffie voor te drinken. Bestel nu Moyee koffie voor op kantoor.

Make every sip count!

JURA We8

JURA X8

WMF 1100S

WMF 1500S

De bovenstaande machines zijn een selectie van ons volledige aanbod. Vul het onderstaande contactformulier en ontvang een persoonlijke koffie oplossing.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Samen die impact maken door radicaal goede koffie te drinken? Vul dit formulier in en onze brandmeesters nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam

Je e-mail (verplicht)

Je telefoon (verplicht)

Bedrijfsnaam

Hoeveel collega's heb je ongeveer?

OF HEB JE WAT MEER POWER NODIG?

Heeft jouw onderneming net wat meer nodig? Natuurlijk leveren wij de beste koffies, machines en training die jouw zaak nodig heeft. Maar we hopen dat je ook voor Moyee kiest omdat jij en je klanten samen met Team Moyee de wereld slokje voor slokje een stukje beter willen maken. Want, en niet om de feestvreugde te verpesten, de koffieketen is op dit moment heel beroerd georganiseerd.

REVOLUTION OF QUALITY

Voor het geval je ’t vergeet: FairChain is niet alleen een sociale revolutie, maar ook een revolutie die over kwaliteit gaat. Een aantal serieuze koffiezwaargewichten hebben ons geholpen om ons doel te bereiken: het maken van kwalitatieve, biologische, super eerlijke koffie voor elke dag.

100% SPECIALITY COFFEE

FairChain is niet alleen een sociale revolutie, maar ook een revolutie die over kwaliteit gaat. Een aantal serieuze koffiezwaargewichten hebben ons geholpen om ons doel te bereiken: het maken van kwalitatieve, biologische, super eerlijke specialty koffie.

Moyee Coffee is Radically Good Coffee with a Radical Impact. Ontwikkelingslanden hebben het goud zelf in handen: Koffie! Join Moyee Coffee's FairChain.