Onze Koffie

MoyeeLogo

RADICALLY GOOD COFFEE

FairChain specialty coffee

Gezien in:

en vele anderen!

EEN UNIEKE SELECTIE

Specialty koffie is net als wijn. Herkomst, ligging en variëteit heeft grote invloed op de smaak. Wij maken alleen single origin koffies. Een wijn gemaakt van verschillende type druiven uit verschillende landen wint toch ook geen prijzen. Radically good coffee: Premium kwaliteit met radicale impact!

100% Limu

Fruitig met tonen van citrus en jasmijn

Two to Tango

Full Body met chocolade tonen en lichte aciditeit

Triple Play

Zoete warme smaak met noten tonen

Dark Roast

Donker, full body met een rijke smaak

HOE MAKEN WE MOYEE KOFFIE?

In plaats van groene koffiebonen te exporteren – en daarmee de toegevoerde waarde – brandt FairChain ze in het land van herkomst. Dit is de ‘holy grail’ van FairChain: lokaal branden! Hierdoor verhogen we de hoeveelheid geld dat achterblijft in de producerende landen met 300%. Bovendien verbranden we onze bonen niet. Ze worden zorgvuldig gewassen en langzaam gebrand, tussen de 12 en 13 minuten. Zo komen we tot de allerbeste Specialty koffie!

WAAR VIND JE MOYEE KOFFIE?

Misschien ben je Moyee al eens tegengekomen op een event, een festival, bij jou op kantoor of in je favoriete koffie-bar. Maar ook in het buitenland, zoals Ierland en Ethiopië! De makkelijkste manier om Moyee koffie in huis te halen is natuurlijk via onze online winkel.

READY FOR IMPACT?

Nooit meer nadenken of je wel koffie in huis hebt? Gebruik onze super flexibele koffieservice. Elke maand je favoriete koffie gewoon door de brievenbus. Op ieder moment te stoppen, no strings attached! Met een abonnement krijg je als eerste bericht van onze beperkt beschikbare microlots, leuke verassingen en een persoonlijk FairChain certificaat waarmee we jouw impact in cijfers uitdrukken. “Every sip counts”

TASTE IT TO BELIEVE IT

Voordat je onderdeel wordt van de FairChain movement wil je de koffie misschien eerst even proeven. Dat kan super eenvoudig. Met een paar klikken ligt er een proefpakket op je deurmat. Het past door de brievenbus! Drink FairChain and Make Every Sip Count!

Persoonlijke service

We staan voor je klaar voor kleine of grote dingen!

Gratis bezorgd

Vanaf 3 pakken gratis bezorgd door de brievenbus.

Morgen in huis

Vandaag besteld voor 15:00?
Morgen al in huis!

Veilig betalen

Zorgeloos betalen dankzij een beveiligde verbinding.