werknemerscoupon

Beste Moyeesta

Voor sommige mensen is thuiswerken (nog) heerlijk. Maar voor veel mensen komt dit aan als een harde klap. Om die klap op te vangen gaven wij een aantal van onze klanten een speciale voucher zodat hun personeel ook goede koffie kan drinken. Nooit meer die impact-loze koffie uit de supermarkt. 

Nu kan jij helaas geen Moyee meer op kantoor drinken, maar je kan daar thuis wel mee door gaan. Misschien beginnen jullie zelfs een Zoom/Hangout/Skype koffie groep zodat je lekker kan kletsen bij het koffie automaat. 

Omdat wij zo blij zijn dat jullie de revolutie voortzetten, doen wij 1 extra kilo bij jouw bestelling. Dus of je nou 10, 5, 2 of 1 kilo bestelt, je krijgt een kilo van ons. Deze kan je delen met iemand die het goed kan gebruiken. Iemand die het nu extra moeilijk heeft; een vriend zonder vast contract, een arts of verpleegster, een chauffeur of iemand anders met een beroep die nu wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Dus gaan we met z’n allen “zero-impact” koffie hamsteren in de supermarkt?

DACHT HET NIET!

OF JE NU 10, 5 OF 1 KILO KOOPT. WIJ DOEN ER EEN KILO BIJ.

GEBRUIK DE CODE WERKNEMERSCOUPON EN WIJ DOEN ER EEN KILO BIJ OM TE DELEN!

Wil je iets anders bestellen? Dan mag dat uiteraard ook, maar dan kan het zijn dat je de volle prijs moet betalen en er dus geen extra kilo bij krijgt. Is dat geen probleem?
Ga dan naar de Moyee shop.