Moyee abonnement

Moyee abo: iedereen wint

Reden abonnement

Wat krijg je

Nooit een leeg keukenkastje en 10.000 karma punten. Welcome to the revolution!

GEMAK
Zonder na te denken krijg je automatisch Speciality Coffee thuis op de mat. Zo zit je nooit meer zonder koffie!

FLEXIBILITEIT
Serieus mensen we maakten een unieke tool waarmee je in seconden je Abo kunt stoppen, pauzeren en wijzigen.  Onze belofte: wel de lusten niet de lasten van een abonnement

MOYEESTA
Het beter kunnen plannen levert allerlei voordelen op. Niet alleen voor onze boeren en branders maar ook voor ons. En je weet hoe wij zijn.. dit voordeel delen we natuurlijk ook met jou. Ons efficiency doel: prijs omhoog voor de boer en brander en omlaag voor jou. 

wat geef je

Door jouw vaste afname kunnen we beter voorspellen hoeveel koffie we van onze boeren en branders kunnen afnemen, dit zorgt voor zekerheid. Samen helpen we de boeren en investeren we in bedrijven in koffieproducerende landen.

BOEREN
We betalen de boer gemiddeld 300% meer dan de Fairtrade marktprijs. Zonder de prijs voor jou te verhogen. Wij investeren fors in farmer training om de opbrengst en de kwaliteit van hun oogst te verhogen en in andere leefbaarinkomen programma’s. Check ons impact report. 

BEDRIJVEN
Door te branden en verpakken in het land van herkomst laten we 500% meer waarde achter. Hierdoor worden deze landen minder afhankelijk van ontwikkelingshulp en onstaan waardevolle jobs voor de jeugd.

BOSSEN
Wij leren de boeren zorgvuldig met het bos om te gaan. In plaats van steeds bossen af te branden voor een nieuw stuk land, wordt onze koffie op een biodivers stuk grond verbouwd tussen andere planten in het bosDoor Moyee te drinken draag je dus bij aan bosbehoud en omdat wij onze boeren helpen met het aanplanten van extra bomen is onze hele keten CO2 neutraal! 

Hoe werkt het?

Start

Jij kiest je koffie, maling, hoeveelheid en hoe vaak je koffie wilt ontvangen. Dit is later volledig flexibel aan te passen.

PAS AAN

Binnen een handomdraai pas je jouw persoonlijke voorkeuren aan zoals de koffiesmaak, hoeveelheid, frequentie en leverdatum. Je kunt het abonnement gemakkelijk pauzeren of stop zetten.

GENIET

Het FairChain model laat de helft van de waarde achter in het land van herkomst en jij krijgt als koffieliefhebber de allerbeste koffie voor een prijs die goed is voor iedereen in de keten.

Moyee abo widget

Dit is een klein inkijkje in de widget die je alle flexibiliteit om je abonnement aan te passen geeft. Pas bij elke levering gemakkelijk jouw persoonlijke voorkeuren aan zoals de koffiesmaak, hoeveelheid, frequentie en leverdatum.