Quiz

DE GROTE

WELKE KOFFIE DRINK JIJ?

QUIZ

Welke koffie gerelateerd smaak spreekt jou het meeste aan?

Als je op reis bent, waar drink je dan je koffie?

Waar zou je een sticker van je favoriete koffie merk plakken?

Kan je thuis een espresso maken?

Zou je ooit een part-time barista willen zijn?

Welke kleur heb jij jouw koffie het liefst?

Waarom drink jij koffie?

Welke koffie drink jij
Single

Ethiopische Single Origin Koffie

Een echte koffie voor fijnproevers! Geen powerbak, maar elegant en soepel. Deze 100% Limu specialty koffie is meerdere malen uitgeroepen tot de meest smaakvolle boon van Afrika. Een echte Ethiopische Single Origin FairChain Koffie. De 100% Limu is ons paradepaardje. Zij groeit op extreme hoogte en levert een explosie van bloemigheid, aangevuld met de smaak van citrusfruit en cacao. Langzaam gebrand in 13 minuten en op een temperatuur van 197 graden celsius, krijgt ze een siroop-achtige smaak en een aroma van cacao met ondertonen van jasmijn en een lichte nasmaak van basterdsuiker.
Double

Ethiopische Double Blend Koffie

Samenwerking staat bij Moyee hoog in het vaandel, dus besloten we om twee van onze beste bonen samen te brengen in een toegankelijke nieuwe blend. De Limu & Jimma blend is perfect in balans. De Limu specialty boon levert haar fruitige elegantie en haar wat aardse broer Jimma zijn intens volle smaak. A match made in coffee heaven.
Triple

Afrikaanse Triple Blend koffie

Dus jij wilt een volle, donkere, mooi gebalanceerde koffie? Dan is onze Triple echt iets voor jou! Deze powerbak vol chocoladetonen en karamelaroma’s geeft je een gevoel van energie, liefde en toegankelijkheid. Deze 3-bonen combinatie staat bekend om haar hoge intensiteit en een licht maar elegant bittere afdronk.
Dark

Afrikaanse Dark Roast koffie

Dit is 'm. De dark roast mix voor onze keiharde cappuccino fans. Een macho, medium-body mengsel met een beetje een retro hapje. Een koffie met zowel de intensiteit voor de kick-start van uw dag als een romige, melkachtige latte menigte voor het eind van de dag.
Microlot

Wisselende Microlot koffie