Pitching for impact

Knappekoppen X Moyee Coffee

Wat is ‘Pitching for Impact’?

Wij strijden voor een eerlijke koffieketen waarbij de koffieboer een leefbaar inkomen verdient. Hierdoor dragen we een steentje bij aan een betere wereld. Om dit gedachtegoed te verspreiden, reiken we €1000 uit aan het idee dat echte impact kan creëren. 

Met dit initiatief geven wij samen met KnappeKoppen mensen met een wereld verbeterend idee een podium. Want impact maken is waardevol, maar samen impact maken is pas echt het begin van een revolutie! 

Hoe werkt het?
Upload voor 26 april een video pitch van maximaal 1 minuut. De twee inzendingen met de meeste stemmen staan 7 mei tegenover elkaar op het Moyee Coffee hoofdkantoor om tegen elkaar te pitchen. De winnaar krijgt €1000! 
 
Met deze pitch competitie proberen wij anderen te inspireren op het gebied van
duurzaam ondernemen. Juist door hen met deze challenge actief te betrekken bij
het bedenken van duurzame ideeën proberen zij zoveel mogelijk bewustzijn te
creëren.

Waarom KnappeKoppen X Moyee Coffee?

Al langer merkt KnappeKoppen dat duurzaamheid en maatschappelijke onderwerpen meer leven onder de zogeheten ‘generatie Z’. Zo stonden zij te kijken toen kinderen van 15 konden uitleggen wat de Sustainable Development Goals inhouden, toen zij langs middelbare scholen gingen om les te geven over maatschappelijk ondernemen. Dat deze duurzame thema’s steeds meer gaan leven in de maatschappij is volgens Beer De Haas van KnappeKoppen een mooie ontwikkeling die hij graag stimuleert; “Met deze challenge proberen we op een ludieke manier studenten nog meer te activeren op maatschappelijke en duurzame onderwerpen!”.

En in dit gedachtegoed kunnen KnappeKoppen en Moyee elkaar goed vinden. Beiden staan we voor ontwikkeling en zijn maatschappelijk bewust. Waar KnappeKoppen zich inzet voor studenten in Nederland, strijden wij voor eerlijke kansen onder boeren in Afrika. Met deze challenge bundelen we onze krachten en vormen we een mooi voorbeeld om zoveel mogelijk studenten te stimuleren om ook duurzaam te ondernemen!

Wie kan meedoen aan ‘Pitching for impact’?

Iedereen met een idee dat bijdraagt aan een betere wereld of je nu een student bent, met pensioen bent of pas net kan je pas net praten. Join the revolution! Zelf niet zo briljant? Nog even op zoek naar inspiratie voor jou beste idee? Check hier de pitches en stem op jouw favoriete idee!

MICROLOT - KERUGOYA