koffieautomaat zakelijk

Moyee Logo

FAIRCHAIN KOFFIEAUTOMAAT ZAKELIJK

TASTING AANVRAGEN

Zijn jullie op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Wil je een flexibele oplossing die meegroeit met jouw team? Dan is een zakelijke koffieautomaat van Moyee ideaal voor jou.

Wil je de koffie proeven? Drop je info en Julia of Leonie komt persoonlijk langs voor een gratis tasting of wij sturen een tasting pakket op. Zij geven ook zakelijk advies voor de juiste koffieautomaat.

SPECIALTY COFFEE ZAKELIJK

Verwen je werknemers op het kantoor met echt goede speciality coffee koffiezetapparaat bonen. Wij werken met de beste koffie uit onder andere Ethiopië, de geboorteplaats van coffee.

Dankzij de cupping scores van meer dan 80 mogen wij de naam ‘100% specialty coffee’ dragen. Moyee Coffee is Forest Shielded, Hand Picked, Slow Dried en Slow Roasted tot in perfectie. Goede input voor een zakelijk gesprek bij de koffieautomaat op kantoor toch?

Catalyst for Change
Waarom zou je moeten kiezen voor de beste koffiemachine voor zakelijk gebruik? Bij Moyee koop of lease je een koffiemachine die zakelijk past bij jouw behoefte voor koffie op kantoor, dit is geheel flexibel, je zit nergens aan vast. Wij hebben connecties met verschillende bedrijven de juiste koffieautomaat zakelijk fixen. De korting die wij krijgen van professionele koffiemachine leveranciers geven we door aan jou. Bij ons kan je terecht all-in service plus extra’s die daarbij komen kijken. Alles voor de beste koffieautomaat voor zakelijk gebruik.
koffie klein zakelijk koffiemachine
Jura, koffie zakelijk op kantoor koffiemachine
koffie op kantoor zakelijk WMF
Koffie zakelijk op kantoor wmf

HET KOFFIE PROBLEEM

Drink je op dit moment koffie van de grote koffiemerken uit de zakelijke koffiemachine? Op dit moment verdwijnt 90% van de totale koffiewaarde in de zakken van een handjevol grote multinationals, die wij Big Coffee noemen. Dit betekent dat de koffieboeren achter blijven met slechts 10% van de waarde. Waarde waar niets ‘toegevoegd’ aan is – slechts 2% is toegevoegde waarde, de bron voor ontwikkeling en winst! Wij mogen dan zakelijke ondernemers zijn, maar deze disbalans is op geen enkele manier te rechtvaardigen!

Infographic-World-map-and-Gold-vs-Coffee

De fairchain oplossing

Met FairChain proberen we eindelijk de koffieketen te herstellen. Ons doel is om een 50/50 balans tussen koffieproducenten en koffiedrinkers te creëren. Best wel een hardcore ambitie, maar we zijn al goed op weg. Naast de 20% FairChain premie voor de koffieboeren laten we 300% meer geld achter in het koffieproducerende land! En dat terwijl jij niet meer betaalt voor de bonen in het zakelijke koffiezetapparaat, win-win!

Weegschaal World vs FairChain

“We willen landen als Ethiopië de instrumenten geven zichzelf te helpen. Het is ten slotte hun koffie!”

Guido van Staveren van Dijk, Founder Moyee

WELKE KOFFIE kies jij?

IMPACT KOFFIEMACHINE VOOR BEDRIJVEN

Het kopje koffie uit het zakelijke koffieautomaat was nog nooit zo lekker. Moyee levert toegankelijke specialty koffie op het werk en alle extra services die daarvoor nodig zijn. Bovendien regelen we de koop of lease van een koffieautomaat op kantoor

ONZE IMPACT DRINKERS

Jouw bedrijf ook in dit lijstje? Vraag een tasting aan om te kijken

KOFFIEMACHINE OP KANTOOR

Verwen jouw werknemers met een koffieautomaat voor zakelijk gebruik die zij verdienen. Samen vinden we de beste oplossingen voor de koffieautomaat die zakelijk bij jullie past. Wij regelen alle extra’s en service, variërend van een koffiezetapparaat voor bedrijven en koffiebonen voor bedrijven tot suiker, melk en roerstaafjes

Koffiemachine zakelijk kopen of leasen? Wij helpen jullie met de juiste koffiemachine vinden uit een breed assortiment van zakelijke koffiemachines bij verschillende merken.

Wij willen impact maken met koffie. Daarom helpen we jou om het perfect kopje koffie uit de Koffieautomaat op het werk te halen. Via onze verschillende zakelijke leveranciers fixen wij een koffiezetautomaat en rekenen onze korting door naar jou.

Hoe kies je de juiste koffieautomaat voor zakelijk gebruik? Een groot of klein kantoor met flexplekken, een kapperszaak of een grote internationale corporate onderneming: elke organisatie stelt andere eisen aan een zakelijke koffie machine voor zijn medewerkers en klanten. Wij helpen jou met het vinden van de beste oplossing voor de zakelijke koffieautomaat.

De zakelijke koffiemachine houdt je scherp maar het momentje rond de koffieautomaat op de zaak zorgt er ook voor dat je even kunt uitzoomen en leidt vaak tot de beste gesprekken en creatiefste ideeën. Bovendien vormt de plek rond de koffieautomaat, zakelijk voor een pauze-momentje en verhoogt de productiviteit op het kantoor.

TASTING AANVRAGEN

Zijn jullie op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Wil je een flexibele oplossing die meegroeit met jouw team? Dan is een zakelijke koffieautomaat van Moyee ideaal voor jou.

Wil je de koffie proeven? Drop je info en Julia of Leonie komt persoonlijk langs voor een gratis tasting of wij sturen een tasting pakket op. Zij geven ook zakelijk advies voor de juiste koffieautomaat.