professioneel koffiezetapparaat

Moyee Logo

FAIRCHAIN PROFESSIONEEL KOFFIEZETAPPARAAT

TASTING AANVRAGEN

Zijn jullie op op zoek naar een professioneel koffiezetapparaat? Wil je een flexibele oplossing die meegroeit met jouw team? Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Wil je de koffie proeven? Drop je info en Julia of Leonie komt persoonlijk langs voor een gratis tasting of wij sturen een tasting pakket op. Zij geven advies voor de juiste professional machine op het werk.

SPECIALTY COFFEE PROFESSIONEEL

Verwen je werknemers met een professioneel koffiezetapparaat op het werk met echt goede speciality coffee. Wij werken met de beste koffie uit onder andere Ethiopië, de geboorteplaats van coffee.

Dankzij de cupping scores van meer dan 80 mogen wij de naam ‘100% specialty coffee’ dragen. Moyee Coffee is Forest Shielded, Hand Picked, Slow Dried en Slow Roasted tot in perfectie. Goede input voor een gesprek bij de professional machine op het werk toch?

Catalyst for Change
Wat is het perfecte professionele koffiezetapparaat? Bij Moyee koop of lease je een professioneel koffiezetapparaat die past bij behoefte voor koffie op kantoor behoefte, dit is geheel flexibel, je zit nergens aan vast. Via onze directe connecties met verschillende professionele koffiezetapparaat merken fixen wij een oplossing op maat. De leveranciers korting die wij krijgen geven we door aan jou. Bij ons kan je terecht all-in service plus extra’s die daarbij komen kijken. Alles voor de beste koffiezetapparaat met bonen op het werk.
koffie klein zakelijk koffiemachine
Jura, koffie zakelijk op kantoor koffiemachine
koffie op kantoor zakelijk WMF
Koffie zakelijk op kantoor wmf

HET KOFFIE PROBLEEM

Drink je op dit moment koffie van de grote koffiemerken uit de professional barista machine? Op dit moment verdwijnt 90% van de totale koffiewaarde in de zakken van een handjevol grote multinationals, die wij Big Coffee noemen. Dit betekent dat de koffieboeren achter blijven met slechts 10% van de waarde. Waarde waar niets ‘toegevoegd’ aan is – slechts 2% is toegevoegde waarde, de bron voor ontwikkeling en winst! Wij mogen dan ondernemers zijn, maar deze disbalans is op geen enkele manier te rechtvaardigen!

Infographic-World-map-and-Gold-vs-Coffee

De fairchain oplossing

Met FairChain proberen we eindelijk de koffieketen te herstellen. Ons doel is om een 50/50 balans tussen koffieproducenten en koffiedrinkers te creëren. Best wel een hardcore ambitie, maar we zijn al goed op weg. Naast de 20% FairChain premie voor de koffieboeren laten we 300% meer geld achter in het koffieproducerende land! En dat terwijl jij niet meer betaalt voor de koffie in het professionele koffiezetapparaat op het werk, win-win!

Weegschaal World vs FairChain

“We willen landen als Ethiopië de instrumenten geven zichzelf te helpen. Het is ten slotte hun koffie!”

Guido van Staveren van Dijk, Founder Moyee

WELKE KOFFIE kies jij?

IMPACT KOFFIEMACHINE VOOR BEDRIJVEN

De koffie uit het professioneel koffiezetapparaat op het werk was nog nooit zo lekker. Moyee levert toegankelijke specialty koffie op het werk en alle extra services die daarvoor nodig zijn. Bovendien regelen we de koop of lease van een koffieautomaat op kantoor

ONZE IMPACT DRINKERS

Jouw bedrijf ook in dit lijstje? Vraag een tasting aan om te kijken

PROFESSIONEEL KOFFIEZETAPPARAAT

Een koffiemachine voor professioneel gebruik, wij hebben de kennis in huis. Of de barista nu een kopje zet of een werknemer. Of het gaat om een een espresso of cappuccino, wij adviseren welke machine met beste bij jou past.

Wij regelen alle extra’s en service, variërend van een koffiezetapparaat voor bedrijven en koffiebonen voor bedrijven tot suiker, melk en roerstaafjes

Een Nescafe professional machine of een Jura professional koffiemachine, wij helpen jullie kiezen van de juiste koffiemachine.

Wij willen impact maken met koffie, en daar hoort een zakelijk koffiemachine bij. Daarom willen wij jullie helpen met de juiste Koffieautomaat op het werk vinden. Onze leveranciers korting rekenen voor door aan jullie, dan kunnen jullie een heerlijk professioneel koffiezetapparaat met bonen in huis hebben voor een mooi prijs.

Verwen jouw werknemers met een professioneel koffiezetapparaat op het werk die zij verdienen. Samen vinden we de beste oplossingen voor een professioneel koffiezetapparaat op het werk die bij jullie past. Voor een professioneel koffiezetapparaat op het werk regelen wij alle extra’s en service.

TASTING AANVRAGEN

Zijn jullie op op zoek naar een professioneel koffiezetapparaat? Wil je een flexibele oplossing die meegroeit met jouw team? Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Wil je de koffie proeven? Drop je info en Julia of Leonie komt persoonlijk langs voor een gratis tasting of wij sturen een tasting pakket op. Zij geven advies voor de juiste professional machine op het werk.