Partner projects

WIJ HOUDEN VAN
ONZE COMMUNITY

Partners

Na vele succesvolle partnerships zijn we altijd nog op zoek om samen te werken met nieuwe bedrijven. Bij Moyee geven wij enorm veel om onze community, deze willen we blijven belonen en uitbreiden. Stuur daarom een mail met jouw bedrijf of event voor een partnership!

Icoontjes boontjes-02

Partnerships

DRINK PINK. SUPPORT GIRLS!

Support de girls koffie pakket met Plan International.

Geef nu meer meisjes in Kenia de kans om zich te ontwikkelen en zij maken later het verschil. Het vermindert ongelijkheid en het zorgt ervoor dat de volgende generatie ook weer eerlijke en betere kansen krijgt.

Hoe doe je dit? Door simpelweg Girls First! koffie te drinken! Per kilo koffie die jij drinkt of kado geeft, gaat er €3,- naar het opleiden van deze meisjes in Kenia die midden tussen onze koffieplantages wonen en opgroeien.

1 klas van 30 meisjes vraagt om € 1500,- per jaar, dus aarzel niet en kom in actie!

Logo Plan International

Leap coffee

Dubbele impact koffie abonnement samen met Amref Flying Doctors.

Moyee koffie, maar dan met extra impact. Met dit project steun je op een duurzame en langdurige manier het trainen van lokale zorgverleners in Ethiopië. Het doel is om 198 lokale zorgverleners op te leiden via het virtuele platform Leap. Zij zullen zorg bieden aan maar liefst 396.000 Ethiopiërs. Niet toevallig ook op de zelfde plek als waar onze koffieboeren werken. Hoeveel impact kan je maken, denk je dan. Probeer het eens!

mind your step

Moyee bier in samenwerking met Uiltje brouwerij.

De koffie bonen maken een sterke, Imperial Stout. Het alcoholpercentage is iets om rekening mee te houden… Met 14% gaat deze gemakkelijker naar beneden dan je bij kunt houden.

Drink, Shit, Clean, Repeat

Thuiswerk pakket met Happy Soap, Sanitien, The Good Roll en Frank about Tea.

Met de alles-wat-erin-komt-moet-er-ook-nog-uit-box ben je twee weken voorzien van alle benodigdheden om mean & clean te blijven achter je geïmproviseerde bureautje en dat voor maar 18 euro. Gevuld met impact-focused producten kun je hier ook nog karma punten mee scoren.

Thuiswerk partner box

Bakkie pleur koffie likeur

Moyee werkt samen met Dik&Schil om de koffie likeur te maken. Dik&Schil haalt de koffiedik op van horeca zaken waar Moyee geschonken wordt om de likeur te maken.

De likeur heeft een volle smaak van koffie en een hint van noten. Een vleugje citrus en vanille maken de likeur zacht en doordrinkbaar. Je proeft ook een klein vleugje sinaasappel. Er zit namelijk ook een beetje sinaasappelschil toegevoegd van schillen die overblijven bij het persen van verse jus.

Difference trui

Win actie met Jane Goodall NL.

Samen met Jane Goodall NL werken we in landen zoals Oeganda om impact te maken. We zijn trots dat Jane Goodall NL nu ook Moyee drink. Daarom hebben we een win actie gedaan met de 100% bio trui met de quote van Jane:

“What you do makes a difference and you have to decide what kind of difference you want to make.”

Partnership aanvragen

Vul onderstaand formulier in, dan komen we graag bij je terug om een mogelijke partnership te bespreken!