koffie op kantoor zakelijk (SAM)

Moyee Logo

FAIRCHAIN KOFFIE OP KANTOOR

TASTING AANVRAGEN

Zijn jullie op zoek naar radicaal goede kantoor koffie? Zijn jullie op zoek naar een flexibele oplossing die meegroeit met jouw team? Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Wil je de koffie proeven? Drop je info en Julia of Leonie komt persoonlijk langs voor een gratis tasting op kantoor of wij sturen een proefpakket op.

MOYEE = SPECIALTY COFFEE

Wij werken met de beste koffie uit onder andere Ethiopië, de geboorteplaats van coffee. Kies voor specialty koffie op het kantoor!

Dankzij de cupping scores van meer dan 80 mogen wij de naam ‘100% specialty coffee’ dragen. Moyee Coffee is Forest Shielded, Hand Picked, Slow Dried en Slow Roasted tot in perfectie. Goede input voor een gesprek bij de koffiemachine op kantoor toch?


proef speciality coffee


Catalyst for Change

Bij Moyee koop of lease je een zakelijk koffieautomaat die past bij jouw behoefte, dit is geheel flexibel, je zit nergens aan vast. Via onze directe connecties met professionele koffiezetapparaat leveranciers zorgen wij voor een oplossing op maat. De leveranciers korting die wij krijgen geven we door aan jou. 


Advies over machines

koffie klein zakelijk koffiemachine
Jura, koffie zakelijk op kantoor koffiemachine
koffie op kantoor zakelijk WMF
Koffie zakelijk op kantoor wmf

Het koffie probleem

Op dit moment verdwijnt 90% van de totale koffiewaarde in de zakken van een handjevol grote multinationals, die wij Big Coffee noemen. Dit betekent dat de koffieboeren achter blijven met slechts 10% van de waarde. Waarde waar niets ‘toegevoegd’ aan is – slechts 2% is toegevoegde waarde, de bron voor ontwikkeling en winst! Wij mogen dan ondernemers zijn, maar deze disbalans is op geen enkele manier te rechtvaardigen!

Infographic-World-map-and-Gold-vs-Coffee

moyee = fairchain

Met FairChain proberen we eindelijk de koffieketen te herstellen. Ons doel is om een 50/50 balans tussen koffieproducenten en koffiedrinkers te creëren. Best wel een hardcore ambitie, maar we zijn al goed op weg. Naast de 20% FairChain premie voor de koffieboeren laten we 300% meer waarde achter in het koffieproducerende land! En dat terwijl jij niet meer betaalt voor de koffie op kantoor, win-win!

Weegschaal World vs FairChain

WELKE KOFFIE kies jij?

Ethiopische Single Origin Koffie

Single

Ethiopische Double Blend Koffie

Double

Afrikaanse Triple Blend koffie

Triple

Afrikaanse Dark Roast koffie

Dark

Wisselende Microlot koffie

Microlot

“We willen landen als Ethiopië de instrumenten geven zichzelf te helpen. Het is ten slotte hun koffie!”

Guido van Staveren van Dijk, Founder Moyee

ONZE IMPACT DRINKERS

Patagonia
Loreal
dopper
Bloomon
49406bb0-ffbc-4bdd-bb56-b79be0047746-1574758749816
1200px-Crowne_Plaza_logo.svg.png
logo-we-canteen-goed.png

Vorige
Volgende

Jouw bedrijf ook in dit lijstje? Vraag een tasting aan om te kijken


Vraag tasting aan

“Door zoiets simpels als het drinken van een kopje duurzame koffie kan je vanuit L’Oréal een enorme impact maken. We zijn blij dat we dit samen met Moyee kunnen doen.”
Ana LeeSustainability Manager L’Oréal

THUISWERKEN MET MOYEE

Was je op kantoor aan het genieten van (h)eerlijke koffie? Dat hoort natuurlijk ook bij het thuiswerken. Verwen je thuiswerkers door een lekker kopje koffie op te sturen!


THUISWERK KOFFIE