koffie horeca

Moyee Logo

FAIRCHAIN KOFFIE voor de horeca

TASTING AANVRAGEN

Zijn jullie op zoek naar topkwaliteit specialty koffie? Wij zorgen voor een oplossing op maat. Inclusief goede koffiemachine deals, cross promotie en andere collabs. Maak impact met de koffie die je verkoopt! 

Wil je de koffie proeven? Drop je info en Julia of Leonie komt persoonlijk langs voor een gratis tasting op kantoor of wij sturen een proefpakket op.

SPECIALTY COFFEE in jouw café

Verwen je klanten met echt goede speciality coffee. Wij werken met de beste koffie uit onder andere Ethiopië, de geboorteplaats van koffie. Kies voor specialty koffie in jouw tent!

Dankzij de cupping scores van meer dan 80 mogen wij de naam ‘100% specialty coffee’ dragen. Moyee Coffee is Forest Shielded, Hand Picked, Slow Dried en Slow Roasted tot in perfectie. Een goed verhaal voor jouw klanten toch?

Catalyst for Change

Wat heb je nodig voor een koffieconcept in de horeca? Bij Moyee koop of lease je een speciale horeca koffiemachine die past bij jouw zaak. Via onze directe connecties met leveranciers van professionele koffiezetapparaten fixen wij een oplossing op maat. De leveranciers korting die wij krijgen geven we door aan jou. Bij ons kan je terecht all-in service plus extra’s die daarbij komen kijken. Alles voor de beste koffie in de horeca.

koffie klein zakelijk koffiemachine
Jura, koffie zakelijk op kantoor koffiemachine
koffie op kantoor zakelijk WMF
Koffie zakelijk op kantoor wmf

Het koffie probleem

Op dit moment verdwijnt 90% van de totale koffiewaarde in de zakken van een handjevol grote multinationals, die wij Big Coffee noemen. Dit betekent dat de koffieboeren achter blijven met slechts 10% van de waarde. Waarde waar niets ‘toegevoegd’ aan is – slechts 2% is toegevoegde waarde, de bron voor ontwikkeling en winst! Wij mogen dan ondernemers zijn, maar deze disbalans is op geen enkele manier te rechtvaardigen!

Infographic-World-map-and-Gold-vs-Coffee

De fairchain oplossing

Met FairChain proberen we eindelijk de koffieketen te herstellen. Ons doel is om een 50/50 balans tussen koffieproducenten en koffiedrinkers te creëren. Best wel een hardcore ambitie, maar we zijn al goed op weg. Naast de 20% FairChain premie voor de koffieboeren laten we 300% meer waarde achter in het koffieproducerende land! En dat terwijl jij als horeca ondernemer niet meer betaalt voor de koffie, win-win!

Weegschaal World vs FairChain

“We willen landen als Ethiopië de instrumenten geven zichzelf te helpen. Het is ten slotte hun koffie!”

Guido van Staveren van Dijk, Founder Moyee

WELKE KOFFIE kies jij?

IMPACT in de horeca

Met top kwaliteit koffies ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu eigenaar bent van een restaurant, café of koffiebar, voor elk type horeca hebben een koffie die past. We organiseren graag een proeverij zodat je kennis kunt maken met onze koffies. Als je dat wilt trainen we jouw barista’s, zodat je op ieder moment de beste kwaliteit koffie in jouw horeca zaak kunt garanderen.

ONZE IMPACT DRINKERS

Jouw bedrijf ook in dit lijstje? Vraag een tasting aan om te kijken

KOFFIE in de horeca

We drinken met zijn allen heel wat in de horeca. Met de koffie van Moyee zet u gasten eerlijke topkwaliteit koffie voor in de horeca.

 Aanvullend leveren we thee en andere bijproducten. Ook een barista cursus kunnen we voor je organiseren!

Hoe kies je de juiste koffie in de horeca? Bij Moyee bieden we een totaalconcept. Professionele espressomachines voor in de horeca? Geen probleem!

TASTING AANVRAGEN

Zijn jullie op zoek naar radicaal goede koffiebonen voor in de horeca? Vraag een tasting aan en laat ons je overtuigen!

Wil je de koffie proeven? Drop je info en Julia of Leonie komt persoonlijk langs voor een gratis tasting op jouw bedrijf of wij sturen een proefpakket op.